Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μarseille 0-1, 13/9/2011


Πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού στο Champions League μέσα στην έδρα του. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί είχαν εξαφανίσει τα εισιτήρια πολύ γρήγορα, στοιχείο που έδειχνε το πάθος τους να παρακολουθήσουν από κοντά τον Θρύλο να κερδίζει στην πρεμιέρα του θεσμού.
Με το εναρκτήριο λάκτισμα, η ομάδα του Πειραιά φαινόταν να ''διψάει'' για τη νίκη, γεγονός που φάνηκε από τις διαδοχικές προσπάθειες για γκολ. Οι παίκτες μπήκαν με κέφι και πάθος, ξεσηκώνοντας έτσι και την κερκίδα. Όλα έδειχναν ότι οι πρώτοι τρεις βαθμοί θα έρχονταν εύκολα.
Κι όμως, οι προσπάθειες του Ολυμπιακού δεν καρποφορούσαν, το ηθικό σιγά-σιγά άρχισε να πέφτει και η ομάδα έριχνε απόδοση. Αυτά σε συνδυασμό με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, διαμόρφωσαν το σκορ σε 0-1 υπέρ των ''Μαρσελιέ''.
Δυστυχώς για την Θρυλάρα, το ξεκίνημα ήταν στραβό και με το...αριστερό! Άλλωστε και η ημερομηνία δεν ήταν τυχαία. Τρίτη και 13! Μια άλλη Τρίτη και 13, ξανά πρεμιέρα του θεσμού ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί και πάλι στο Καραϊσκάκη απο τη Νορβηγική Ρόζεμποργκ με 1-3.
Αυτή τη στιγμή όμως, σημασία έχει να κοιτάξουμε μπροστά, το παιχνίδι με τους Λονδρέζους που από ότι φαίνεται λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Θα τα πούμε αύριο και με 'σας...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου