Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 11!


Πάντοτε, πριν από όλους τους αγώνες, οι φίλοι του ποδοσφαίρου ''τρελαίνονται'' με το να κάνουν προβλέψεις για την εντεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής στο γήπεδο. Ευκαιρία λοιπόν, και γα μας, σαν φίλοι του Θρύλου αλλά και του ποδοσφαίρου, να...μαντέψουμε πάνω-κάτω, το σχήμα του κυρίου Βαλβέρδε.
Στο τέρμα, χωρίς πολύ σκέψη, θα βρίσκετε ο Κοστάντσο, που ακόμα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. Το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους πολύπειρους, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ. Στις άκρες της πίσω ζώνης θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης από δεξιά και ο Χοσέ Χολέμπας από αριστερά. Σαν κόφτες θα αγωνίζονται ο Πάμπλο Ορμπάιθ μαζί με τον Κορσικανό, Φρανσουά Μοντεστό. Αριστερά και δεξιά στα χαφ θα παίζουν ο Κέβιν Μιραλλάς με τον Αμπντούν αντίστοιχα, ενώ λίγο πιο πίσω από τον επιθετικό, τον ''τρομοκράτη'' Ραφίκ Τζιμπούρ, θα βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ.
Ζητάμε από αυτούς τους παίκτες, αλλά και από εκείνους που θα μπουν από τον πάγκο, να δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων τους για να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου