Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Άρσεναλ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 21:45 (Live στο Mega)


Σήμερα είναι η μέρα που όλοι οι Γαύροι περιμέναμε με ανυπομονησία. Και το ''Έμιρεϊτς'' θα είναι γεμάτο τρελαμένους και άρρωστους Ολυμπιακούς, που έκαναν πολλά χιλιόμετρα να παρακολουθήσουν από κοντά τον Θρύλο μας.
Όπως όλοι ξέρουμε, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια ντεφορμέ Άρσεναλ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι το επίπεδο των κανονιέρηδων δεν παραμένει υψηλό. Χρειάζεται δύναμη και αυτοσυγκέντρωση για 90 λεπτά, καθώς και πάθος για να δείξει η ομάδα στους Άγγλους ότι μας υποτίμησαν με το μεγάλο στόμα τους. Άρα, είναι κι αυτό ένα τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες, έτσι ώστε με την απόδοση τους να κλείσουν αυτά τα στόματα.
Επίσης, να πω ότι δε θα σταθώ στις γραφικές για μένα αναφορές στην παράδοση που έχουμε στην Αγγλία. Χθες ήταν χθες και σήμερα είναι σήμερα. Δε με ενδιαφέρει καθόλου, ούτε αν έχουμε βάλει 1 και έχουμε δεχτεί 29 γκολ, ούτε αν έχουμε κερδίσει, αν έχουμε χάσει κι αν δεν αντέχουμε τους ρυθμούς. Το μόνο που κοιτάω, είναι ότι σήμερα η ομάδα μου αντιμετωπίζει μια καλή ομάδα και ότι πάει μόνο για ΝΙΚΗ!
Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου